"Докато ТОВА не се случи, няма да спре с футбола": Посетил Роналдо заяви кога Кристиано ще се откаже


"Докато ТОВА не се случи, няма да спре с футбола": Посетил Роналдо заяви кога Кристиано ще се откаже
Снимка: Getty Images

11958 0

Въпреки че току преди старта на Европейското първенство по футбол 2024 Кристиано Роналдо избухна с два красиви гола за Португалия (срещу Ирландия), то определено 39-годишният нападател записа слабо представяне на континенталната надпревара в Германия.

"Мореплавателите" отпаднаха след дузпи на четвъртфиналите срещу Франция, а играчът на Ал Насър се отличи само с една асистенция за пет мача. Освен това пропусна и дузпа в продълженията срещу Словения, което можеше да коства скъпо на страната му още на осминафиналите.

Защо Кристиано Роналдо не се отказва от футбола?

Кога Кристиано Роналдо ще спре с футбола?

Не една и две публични фигури започнаха да обсъждат дали не е време за Кристиано да се откаже не просто от националния отбор, но и от футбола. Бившата румънска звезда Адриан Муту сподели интересен отговор по темата.

Споед 45-годишния бивш играч на Интер, Челси, Ювентус и куп други отбори, Роналдо няма да се откаже, докато не запише официален мач в един отбор със своя син. В момента Роналдо младши е на 14 години.

"Това е неговата истинска мотивация. Фактът, че иска да играе в официален мач със своето момче и заради това не се отказва. Е, в Ал Насър това е възможно. Ако беше в друг отбор, не знам. В Реал Мадрид би било по-трудно. Но да изиграят заедно едно полувреме до една година, не мисля, че е невъзможно" - заяви Муту пред румънското издание iAM Sport. Самият Муту бе на визита на Кристиано в Саудитска Арабия наскоро.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Любопитното е, че съвсем скоро можем да гледаме Кристиано Роналдо срещу Лионел Меси: Легенда на Ливърпул опитва да го осигури.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички