Гьозтепе и Станимир Стоилов не се дадоха на Моуриньо, измъкнаха точка в края срещу Фенербахче (ВИДЕО)


Гьозтепе и Станимир Стоилов не се дадоха на Моуриньо, измъкнаха точка в края срещу Фенербахче (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

2859 0

Воденият от Станимир Стоилов - Гьозтепе, завръши наравно с Фенербахче на Жозе Моуриньо 2:2 в двубой от втория кръг на турския елит. Един Джеко откри резултата от дузпа в продължението на първата част, а две след това Юсеф Ен-Несири вкара втори гол. В 67-ата минута Корай Гюнтер върна домакините в мача, а в самия край на двубоя Ромуло изравни за 2:2.

Още първото полувреме бе наситено от интересни моменти. В 30' Исак Соле комбинира с Ромуло в наказателното поле, който отблизо прати топката във вратата. ВАР обаче се намеси и привика съдията, който в крайна смерка отсъди нарушение на Кубилай в атака и отмени гола.

До края на полувремето Фенербахче успя да вкара два гола за комфортна преднина. Първо Един Джеко се разписа от дузпа в добавеното време, а 2 минути след това защитата на домакините изпусна Юсен Ен-Несири на далечната греда, а той с глава насочи за 0:2.

През второто полувреме отборът на Станимир Стоилов върнаха едно попадение. В 67' Корай Гюнтер надскочи всички при центриране от корнер и с глава вкара за 1:2. Гьозтепе опита да натисне и това даде резултат в самия край. В петата минута на добавеното време Ромолу се пребори за топката при центриране в наказателното поле, овладя и насочи неспасяемо към далечния ъгъл - 2:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички