"Гърция трябва да вярва повече в своя футбол" - призивът на Мендилибар след триумфа на Олимпиакос в Европа


"Гърция трябва да вярва повече в своя футбол" - призивът на Мендилибар след триумфа на Олимпиакос в Европа
Снимка: Getty Images

449 0

Старши треньорът на Олимпиакос - Хосе Луис Мендилибар, бе много щастлив след спечелването на турнира Лига на конференциите и заяви, че "Гърция трябва да вярва повече в своя футбол".

Припомняме, че "червено-белите" сразиха Фиорентина с минималното 1:0 във финала, който се проведе на стадион "OPAP Arena" в Атина.

Коментарът на Мендилибар

"Много съм доволен и щастлив. Гордеем се, че направихме цялата страна щастлива. Радвам се, че накарахме феновете на Олимпиакос да се чувстват по този начин и посвещавам победата на тях".

"Щастлив съм, че постигнахме нещо, което нашият клуб до момента не бе правил. Ще го отпразнуваме подобаващо и след това ще започнем да работим за всичко, което ни предстои", заяви Мендилибар след триумфа.

"Всичко се случи много бързо и сега се надявам, че ще имаме повече време и че през това време, в което ще бъда тук, нещата ще продължават да вървят добре. Надявам се, че това не е просто миг от една нощ или кратък период", продължи 63-годишният специалист, който пое отбора през февруари.

Олимпиакос

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

"Хубавото е, че не става въпрос само за Олимпиакос, а за гръцкия футбол като цяло. Гърция трябва да вярва повече в своя футбол!", призова бившият наставник на Севиля и за финал допълни:

"Изглеждаше, че мачът отива към дузпи, но някак си успяхме да го спечелим. След години ще си спомням за този момент и ще се държа за главата...".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Боли ме да виждам футболистите да плачат" - коментарът на треньора на Фиорентина след втория загубен финал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички