Известен мениджър и водил Англия за Тухел: Не постигна успехи, а и бързо го гонят


Известен мениджър и водил Англия за Тухел: Не постигна успехи, а и бързо го гонят
Снимка: Getty Images

851 0

Бившият мениджър на Тотнъм - Хари Реднап, се обяви срещу назначението на Томас Тухел за селекционер на Англия. Днес от FA обявиха официално, че германецът поема "Трите лъва". Бившият треньор на Челси ще встъпи в длъжност на 1-ви януари 2025 година.

Тухел влезе в Клуб 3 на Англия

Тухел е едва третият чужденец, който става наставник на Англия след Свен-Горан Ериксон (Швеция) и Фабио Капело (Италия). Реднап не одобрява решението за Тухел, но признава, че FA не е имала голям избор.

Алърдайс изброи 4 алтернативи на германеца

Реднап има куп критики към Тухел

"Той загуби работата си доста бързо в няколко клуба. Не може да се каже, че е имал голям успех. В няколко клуба той дойде и си тръгна скоро. Аз съм много патриотично настроен и мисля, че трябва да имаме английски мениджър, но очевидно изборът беше много ограничен", каза Реднап пред "Sky Sports".

Още: Потвърдено: Томас Тухел е новият селекционер на английския национален отбор

Алърдайс би избрал англичанин - назова 4 варианта

Към него се присъедини и бившият селекционер на Англия - Сам Алърдайс. Той предложи 4 алтернативи на бившия наставник на Байерн Мюнхен. 

"Англия е най-доброто или едно от най-добрите работни места, които можете да получите. Въпреки че бях там само за кратко време, това все още е едно от най-добрите работни места и не можете да отречете това като англичанин.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Проблемът на FA е, че те тръгнаха срещу всичко, което са направили, за да създадат и развият своите кадри. Според мен можеха да назначат Лий Карсли. Ако не, те могат да отидат при Еди Хау, дори Франк Лампард или Стивън Джерард, защото в крайна сметка те са си класен отбор", каза Алърдайс пред "talkSPORT". Лидер на Англия пък подкрепи Тухел, още преди назначението му. 

Още: Големият лидер на Англия - Хари Кейн, подкрепи кандидатурата на Томас Тухел

Висшата лига не прощава и на Тотнъм: Погват Спърс за трансфер отпреди 15 години?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички