Кирил Десподов не получи достатъчно минути при класиката на ПАОК над слабак в Гърция (ВИДЕО)


Кирил Десподов не получи достатъчно минути при класиката на ПАОК над слабак в Гърция (ВИДЕО)
Снимка: Официална Фейсбук страница на ПАОК

1553 0

ПАОК не изпита никакви проблеми у дома на "Тумба", побеждавайки с 3:0 последния в гръцката Суперлига Волос. Родният национал Кирил Десподов стартира от пейката и се появи в игра в 66-ата минута, но времето не му бе достатъчно да покаже на какво е способен.

Грандът от Солун доминираше през по-голямата част от мача и нанесе своя удар в края на първата част. В 39-ата минута Тайсон центрира от фал и сложи топката на главата на Константинос Кулиеракис, който откри на "Тумба".

В добавеното време на първата част пък австриецът Томас Мург вкара за 2:0, след като ПАОК организира чудесна контраатака. Нападателят се откри свободен на празна врата и нямаше как да сбърка от непосредствена близост.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Класиката в мача бе оформена от Мбвана Самата в 56'. 10 минути след третия гол в игра се появи Кирил Десподов. Българинът замени сърбина Андрия Живкович, но не му стигна времето, за да покаже на какво е способен.

ПАОК е втори в класирането с 13 точки и изостава на 3 от лидера Олимпиакос. През уикенда "черно-белите" гостуват на Панатинайкос. Волос пък е предпоследен с едва две точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички