Кирил Десподов остава без титла с ПАОК: Цял мач бе титуляр при пълна излагация


Кирил Десподов остава без титла с ПАОК: Цял мач бе титуляр при пълна излагация
Снимка: Колаж: SportLive.bg

2875 0

Избраният за най-добър български футболист Кирил Десподов явно ще остане с празни ръце в първия си сезон с ПАОК. След като тимът му бе отстранен за Купата на Гърция и за Лигата на конференциите, сега на практика загуби шансовете си и в гръцката Суперлига, където имаше иначе чудесни изгледи за титлата.

ПАОК сам се лиши от шанс за титлата в Гърция - Кирил Десподов даде асистенция

Кирил Десподов с асистенция при разочарование за ПАОК

ПАОК изненадващо завърши наравно 1:1 с Ламия - последния в топ 6, въпреки че бе в ролята на абсолютен фаворит. Опонентът бе в серия от цели 9 поредни загуби в официални мачове (и общо 10 официални мача без победа).

На всичкото отгоре Ламия водеше с 1:0 чак до десетата минута от добавеното време към мача. ПАОК изигра пореден неубедителен мач и едва успя да се избави от поражението с гол на Шваб в последните секунди. Кирил Десподов се отличи с асистенцията за попадението, което не топли особено феновете на тима.

Домакините често прибягваха до нарушения, а мачът се изнерви особено много в края, когато след четирите жълти картона за Ламия се стигна и до директен червен - за Амарал (както и втори жълт картон за Сливка и още един червен картон, но той вече бе заменен и извън терена).

След равенството ПАОК вече е с три поредни мача без победа в шампионата (и общо пет във всички турнири). Отборът е трети в класирането с 68 точки - три по-малко от Панатинайкос и четири пасив от АЕК Атина. До края остават четири кръга, като два от сблъсъците за ПАОК са именно срещу първите два тима.

Часове преди този мач пък в южната ни съседка написаха, че Кирил Десподов е сред фаворитите за играч номер 1 на сезона в Гърция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички