Лео Меси продължава към Мондиал 2026, но друга ключова звезда - не


Лео Меси продължава към Мондиал 2026, но друга ключова звезда - не
Снимка: GettyImages

9440 0

След победата на Аржентина над Канада, чрез която „Гаучосите“ се класираха за финала на Копа Америка, техният капитан Лео Меси обясни дали ще продължи да играе за родината си и след приключването на този турнир.

Лео Меси

„Казвал съм го и преди, намерението ми е да продължа да играя. Опитвам се да се наслаждавам максимално на тези мигове и да не мисля много за нещата, които ще се случат в бъдеще. Все пак съм вече на 37 години, само Господ знае кога ще дойде краят“, сподели Меси за желанието си да не се отказва от националния отбор.

Емблематична фигура се отказва от националния

Още: Пълна програма на Копа Америка 2024 - Аржентина и Меси са на финал!

Дългогодишният съотборник на Лео – Анхел Ди Мария, съобщи тъжна новина за всички аржентински запалянковци. След общо 144 двубоя до момента и 31 отбелязани гола крилото обяви, че тазгодишната Копа Америка ознаменува последното му участие с екипа на Аржентина. След няколко дни той ще излезе за една последна битка, с която може да гарантира на страната си още едно отличие.

Анхел Ди Мария

„Това ще е краят, този турнир. Няма какво повече да добавя, казвал съм и преди за моето намерение. Последната ми среща предстои в неделя. Искам да отправя моите искрени благодарности към всички аржентинци и на това поколение, което ми позволи да се окича с толкова значими успехи“, съобщи категорично Ди Мария за намерението си да се оттегли от националния след Копа Америка.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Още: Копа Америка 2024: Класиране | резултати | голмайстори | програма

Каръкът Дрейк заложи 300 000 долара за отпадането на Аржентина от Копа Америка

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички