Лионел Меси вкара хубав гол от дистанция срещу Атланта, но няма да запомни с добро мача (ВИДЕО)


Лионел Меси вкара хубав гол от дистанция срещу Атланта, но няма да запомни с добро мача (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3391 0

Отборът на Интер Маями допусна неприятна домакинска загуба с 1:3 от Атланта Юнайтед в пореден мач от редовния сезон на американската Мейджър Лийг Сокър.

Пред 21 326 зрители на "Chase Stadium", четирите звезди в състава на Тата Мартино - Лионел Меси, Жорди Алба, Луис Суарес и Серхио Бускетс, започнаха като титуляри.

3 красиви попадения

Гостите откриха резултата в края на първото полувреме, когато грузинецът Саба Лобжанидзе стреля технично от около 25 метра, пращайки топката в горния десен ъгъл на Дрейк Календър.

В 59-ата отново той покачи на 2:0 след ново технично изпълнение, този път с левия крак, което навести долния десен ъгъл на Календър.

120 секунди по-късно Лео Меси намали на 1:2, след като шутира силно по земя от 21-22 метра и топката опъна мрежата зад Джош Коен.

Лионел Меси и Жорди Алба

В 73-тата минута обаче, Джамал Тиаре сложи точка на спора, разписвайки се почти на празна врата за крайното 3:1 в полза на Атланта.

*Тимът на Интер Маями все още е на първото място в Източната конференция на МЛС и има актив от 34 точки, но може да бъде свален от върха от Синсинати (33), който е с мач по-малко. Атланта Юнайтед пък е на 12-ата позиция със сбор от 16 пункта.

*За Меси и компания предстои още едно шампионатно домакинство - на 2-ри юни (2:30 ч. българско време) срещу Сейнт Луис Сити.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш футболист на Реал Мадрид, но добър приятел на Лионел Меси, е напът да се озове в Маями!

Репортаж от Интер Маями 1:3 Атланта Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички