Ляво, дясно, ляво: Килиан Мбапе се подигра със защитата на Нидерландия за 4:0 (ВИДЕО)


Ляво, дясно, ляво: Килиан Мбапе се подигра със защитата на Нидерландия за 4:0 (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

10695 0

Франция се забавляваше и постигна страхотен успех в първия си мач от квалификациите за Европейското първенство в Германия през 2024-а година. "Петлите" разбиха Нидерландия с 4:0 като домакини, за да оглавят класирането в Група "B". 

В голмайстори за тима, воден от Дидие Дешан, се превърнаха Антоан Гризман, Дайо Упамекано, както и обичайният заподозрян - Килиан Мбапе, който блесна с две попадения, едното от които особено впечатляващо.

В 88-ата минута на срещата, голмайсторът на ПСЖ оформи крайното 4:0 с великолепен гол. Той получи топката далеч от наказателното поле. Въпреки това, предпочете да напредне с нея в крака. Направи го по много добър начин, стигайки до границата на наказателното поле.

Там Мбапе просто напомни на всички защо е един от най-добрите футболисти в света. С част от най-класните футболисти пред себе си, френският таран не се посвени да покаже качествата си. С няколко трикови, залъгващи движения, той отказа противниковите бранители, след което не остави никакъв шанс на Яспер Силесен с прекрасен шут в далечния ъгъл.

Освен прекрасния гол, Мбапе направи и важна крачка в опита да запише името си в историята

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички