Любимец на феновете на ЦСКА взе 1 награда: Но БГ национал го "издуха" с 11


Любимец на феновете на ЦСКА взе 1 награда: Но БГ национал го "издуха" с 11
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1531 0

На сезонните награди на шотландския Сейнт Джонстън над всички бе българският национал Димитър Митов. Вратарят ни грабна цели 11 индивидуални отличия, като повечето от тях бяха за играч на годината според различни организации.

Димитър Митов обра наградите в Сейнт Джонстън

Още: Селтик си хареса наш национал за заместник на Джо Харт

Димитър Митов обра наградите в Шотландия

Вероятно най-ценният му приз бе този, който му бе връчен от съотборниците, след като Митов бе избран и за играч на годината от футболистите на тима. Любопитното е, че неговият съотборник и бивш играч на ЦСКА Греъм Кери също прибра една награда.

"Наградата, при която победителят е избран от играчите, е важна, защото те те виждат всеки ден на тренировки. Чест е да спечеля толкова много награди пред феновете. Когато гърбът е опрян до стената, единственият път е напред. Трябва да се съвземем и да тренираме здраво.

Вкараха гол на Димитър Митов от близо 40 метра (ВИДЕО)

От нас зависи като играчи да излезем и да се представим толкова добре, че да печелим. Имаме достатъчно качество, за да го сторим. На етап от сезона сме, на който победите трябва да идват, и то бързо. Трябва да се представим по начин, по който да се гордеем" - заяви Митов при получаването на призовете, цитиран от официалния сайт на Сейнт Джонстън. Неговият отбор се бори за оцеляване в елита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички