Меси призна, че краят на изявите му за Аржентина е близо, каза защо прави "глупави неща" в тима


Меси призна, че краят на изявите му за Аржентина е близо, каза защо прави "глупави неща" в тима
Снимка: GettyImages

417 0

Суперзвездата на световния футбол - Лионел Меси, призна, че може би изиграва „последните си мачове“ за Аржентина. Той говори, след като наниза хеттрик във вратата на Боливия при разгромната победа с 6:0 у дома.

На 37 г. с хеттрик

37-годишният нападател отбеляза два пъти в заключителните шест минути, за да оформи хеттрика си, а Лаутаро Мартинес, Хулиан Алварес и Тиаго Алмада също записаха имената си сред голмайсторите.

Каза докога мисли да играе за страната си

Докога ще играе Меси за Аржентина?

"Много е приятно да играя тук и да усещам любовта на аржентинските фенове. Тяхната подкрепа, това, че скандират името ми, ме прави емоционален. Всички се наслаждаваме на връзката с феновете и обичаме да играем пред собствена публика.

Не съм поставял дата или краен срок за бъдещето ми. Просто се наслаждавам на всичко това. По-емоционален съм отвсякога и приемам цялата тази любов, защото знам, че това може да са последните ми мачове.

Страхотно удоволствие е да присъствам и да оценявам този момент. Да бъда заобиколен от по-млади съотборници, предвид възрастта ми, ме кара да се чувствам отново като дете. Правя глупави и нелепи неща, защото се чувствам толкова удобно. Докато все още пазя това чувство и мога да допринасям за отбора, възнамерявам да продължа да съм тук и да се наслаждавам на националния отбор“, каза футболистът на Интер Маями.

Роналдо вече не е пред него

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

С хеттрика си срещу Боливия той изравни Кристиано Роналдо по брой хеттрици за един национален отбор в историята. Топ 5 допълват шведът Свен Ридел (9), иранецът Али Даеи (8) и бразилската легенда Пеле (7). А ето в кой клуб вероятно Меси ще завърши кариерата си. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички