"Не е невъзможно": Абсурдна прогноза за нов отбор на Кристиано Роналдо на Острова


"Не е невъзможно": Абсурдна прогноза за нов отбор на Кристиано Роналдо на Острова
Снимка: GettyImages

1015 0

Наскоро Кристиано Роналдо призна, че е силно вероятно да завърши кариерата си в настоящия си тим Ал Насър след около две-три години. "Не знам дали ще се пенсионирам скоро, след две или три години, но вероятно ще се пенсионирам тук - в Ал Насър".

Кристиано Роналдо в... Рексъм?!

Бившият бранител на Челси, Арсенал и Тотнъм Уилям Галас обаче не отписа сензационен трансфер на португалеца на Острова. В отбора на Рексъм, уелския клуб, собственост на Райън Рейнолдс и Роб Макелхени, който в момента се състезава в третото ниво на футбола в Англия.

"Всичко е възможно в модерния футбол. Няма да ме изненада (бел. ред. трансфер в Рексъм), защото парите говорят и сме виждали, че нищо не е невъзможно в наши дни. Футболистите и футболните клубове са обсебени с техните брандове и спонсори. Можеш да направиш много пари - не само от заплатата в клуб.

Вече всичко е за социалните мрежи и това да имаш милиони последователи. И Рексъм, и Кристиано Роналдо имат огромни профили, така че защо не. Роналдо е повече от футболист, той е продукт. Освен това вкарва толкова много голове на играчите. Има толкова много клубове, които ще са щастливи да го имат" - сподели Галас. Все пак наскоро дори излезе информация, че Кристиано Роналдо се е разбрал за нов договор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички