Отново гледаме Меси - Роналдо? Големият любимец на Ливърпул ги събира в едно първенство


Отново гледаме Меси - Роналдо? Големият любимец на Ливърпул ги събира в едно първенство
Снимка: Gettyimages

2440 0

В последните години свирепото съперничество между Лео Меси и Кристиано Роналдо отстъпи от своя блясък. Много години двамата, заедно със своите клубове, се бориха за най-големите отличия на Стария континент. В пика на своите кариери те се състезаваха и в едно и също първенство – испанската Ла Лига, където постоянно се изправяха един срещу друг в срещите между Барселона и Реал Мадрид.

Лео Меси и Кристиано Роналдо

В момента обаче двама от най-великите играчи в историята на футбола играят на два различни континента, като Роналдо е част от арабския Ал-Насър, докато Меси избра да се състезава в Америка за отбора на Интер Маями.

Желанието на Джерард

Още: Лео Меси коментира старта на Копа Америка с точно 2 думи (СНИМКА)

Легендарният халф на Ливърпул Стивън Джерард, който в момента е старши треньор на Ал-Етифак, изрази желание неговият клуб или някой друг от Саудитска Арабия да купи Меси и по този начин отново да видим Лео Меси и Кристиано Роналдо един срещу друг.

Стивън Джерард

„Мечтая да имам Меси в Ал-Етифак. Той е невероятен футболист и неговото присъствие ще е от огромна полза за нас. Знам колко ще е трудно това да се реализира на практика, но няма нищо лошо в това поне да мечтаем за подобна развръзка“, отбеляза пред медиите Стивън Джерард своето желание да привлече Меси в своя състав.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Легендарният халф също така даде своето мнение около вечната тема кой измежду Меси и Роналдо е по-добрият.

„И двамата са страхотни състезатели, които оставиха своя неповторим отпечатък в нашия спорт. Кристиано е по-индивидуално насочен и е доказана голова машина, а Лео е по-завършен отборен играч. Не мога да избера един от тях, и двамата са легенди“, довърши своя коментар за португалеца и аржентинеца настоящият треньор на Ал-Етифак.

Още: Не е за вярване! Заплата на Лео Меси в Интер Маями е по-голяма от бюджетите на отборите в МЛС

Бивш съотборник на Димитър Бербатов за престоя си в Барселона: Шамариха ме постоянно, Лео Меси не спираше да вкарва! (ВИДЕО)

За историята! Тер Стеген задмина всички легенди на Барселона, само Лео Меси го дели от върха

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички