Притеснително: Глезенът на Меси, заради който не доигра финала на Копа Америка, е сериозно подут (ВИДЕО)


Притеснително: Глезенът на Меси, заради който не доигра финала на Копа Америка, е сериозно подут (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3852 0

Преди броени часове Аржентина завоюва за второ поредно издание Копа Америка, след като надви с 1:0 Колумбия. Голът за „гаучосите“ реализира резервата Лаутаро Мартинес в 113-ата минута.

Лео Меси

Този трофей също така е под номер 45 за звездата на Аржентина Лео Меси. Неговите съотборници в националния отбор успяха да достигнат накрая до успеха без него обаче, защото бившият футболист на Барселона беше изваден принудително в 65-ата минута след остро влизане от страна на Луис Диас.

Контузията на Меси

Веднага след смяната на Меси, камерите се насочиха към него и от кадрите се разбра, че глезенът му е сериозно подут. Лекарският щаб на Аржентина веднага се погрижи да го наложат с лед, а в следващите дни предстои да разберем колко сериозна е контузията и кога играчът ще може да се завърне за състава на Интер Маями.

До момента аржентинецът изпусна 5 мача за своя клубен тим покрай ангажиментите си с националния отбор и със сигурност ще се надява да се завърне възможно най-скоро в игра, за да добави още трофеи в своята визитка. Но ето какво все пак утешава Меси след финала, освен трофея, разбира се. 

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички