Първа жертва: Дейвид Бекъм изгони вратаря, който критикува трансфера на Лионел Меси в Интер Маями


Първа жертва: Дейвид Бекъм изгони вратаря, който критикува трансфера на Лионел Меси в Интер Маями
Снимка: Getty Images

5215 0

Ник Марсман, вратарят, който каза, че Интер Маями не е готов да приеме играч като Лионел Меси, вече не е в клуба от МЛС, собственост на Дейвид Бекъм.

Първата "жертва" на Меси

Клубът упражни правото си да изкупи договора на холандския вратар, който вече е свободен агент на 32 години. Правилата на лигата позволяват на отборите да развалят сделката само на един играч, така че неговите остри коментари очевидно не са се харесали на франчайза.

"Аз лично смятам, че този клуб не е готов за пристигането на Меси“, каза Марсман пред ESPN през юни. "Имаме временен стадион, хората могат просто да се разхождат по терена, няма врати. Тръгваме и към стадиона без охрана. Мисля, че не са готови", заяви тогава той.

Междувременно Меси продължава да блести за клуба, извеждайки го до четвъртфиналите за Купата на лигите с три последователни мача. Той отбеляза седем гола в четири изяви за клуба.

"Интер Маями обявява днес, че е упражнил изкупуването на бюджета за заплати по договора на вратаря Ник Марсман за Мейджър Лийг Сокър (MLS)", се казва в изявление на отбора. А Бекъм реагира повече от любопитно, когато Меси отново спаси Интер Маями в края.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички