Само 10: Меси обяви отбор от играчи - само те ще могат да носят новите му футболни обувки


Само 10: Меси обяви отбор от играчи - само те ще могат да носят новите му футболни обувки
Снимка: Колаж: SportLive.bg

2675 0

Лионел Меси обяви отбор от 10 футболисти, които ще могат да носят новите Adidas футболни обувки, които бяха пуснати. Както е известно, аржентинецът е лице на Adidas от години, след като смени Nike през 2006-а.

Кои ще носят новите звездни обувки на Adidas и Меси?

Меси носи F50 бутонките, а сега съвместно с Adidas пусна новата серия Triunfo Estelar, което се превежда "звезден триумф". Те са бели с леки нюанси на лилаво, черно и жълто, като бяха пуснати на 10 октомври.

В специално промоционално видео той посочи кои играчи ще могат да ги носят засега. Най-звездното име в списъка е Ламин Ямал. Там попадна и сънародникът на Лео - Клаудио Ечевери, който подписа с Манчестър Сити през януари, но остава под наем в Ривър Плейт.

Още двама младоци на "гражданите" бяха включени в "Меси +10" - това са Джоел Ндала (в момента под наем в ПСВ Айндховен) и Каван Съливан (най-младият играч в историята на МЛС - ще подпише със Сити, когато стане на 18 години).

Младата звезда на Ювентус Кенан Йълдъз, тандемът на РБ Лайпциг Антонио Нуса и Асан Оуедраого, както и играчът на Монако Елиес Бен Сегир са други включени. Там попадат и младите надежди на женския футбол Джейдин Шоу и Вики Лопес.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Наскоро пък Лионел Меси се похвали със собствена марка парфюм (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички