Шампионска лига: Мъри се готви да тупа "дюшеци"


Шампионска лига: Мъри се готви да тупа "дюшеци"

1285 0

Треньорът на Астана Станимир Стоилов изказа увереност, че неговите възпитаници могат да победят Атлетико (Мадрид) тази вечер. Двата тима ще се изправят един срещу друг в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

"Испанците са фаворит, но във футбола никога нищо не се знае на 100 процента. Аз вярвам в своите играчи. Вече доказахме, че можем да играем с нашия си стил. Феновете също ще ни подкрепят. вярваме в себе си и можем да победим всеки съперник", отсече българският треньор.

Хасковлията призна, че този път няма да пренебрегне срещата за разлика от първия двубой, в който остави част от титулярите си в казахстанската столица, за да ги запази за битката за титлата. Стоилов е на победа от нея.

Треньорът на Атлетико Диего Симеоне пък заяви, че не се притеснява от изкуствената трева, на която ще се играе мачът. "Като деца сме играли на всякакви настилки. Няма смисъл да се оплаквам от условията", заяви Ел Чоло.

Другият голям проблем, с който мадридчани ще трябва да се справят, са ниските температури в Астана. Прогнозите са, че двубоят ще се играе на минус 5 градуса по Целзий. Испанският "Marca" пише, че "дюшекчиите" са се подготвили за неприятните условия, които ги чакат. Те си носели специални бутонки, пригодени за изкуствена трева, както и доста зимни дрехи.

Двата тима ще премерят сили днес от 17,00 часа българско време.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Ето и останалите сблъсъци в Шампионска лига на днешния ден:

ГРУПА "А"

Шахтьор - Малмьо

Реал Мадрид - ПСЖ

ГРУПА "B"

Манчестър Юнайтед - ЦСКА (Москва)

ПСВ - Волфсбург

ГРУПА "С"

Астана - Атлетико (Мадрид)

Бенфика - Галатасарай

ГРУПА "D"

Борусия (М) - Ювентус

Севиля - Манчестър Сити

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички