След двата рекорда: Кристиано Роналдо написа 3 изречения и качи ВИДЕО в Instagram


След двата рекорда: Кристиано Роналдо написа 3 изречения и качи ВИДЕО в Instagram
Снимка: Getty Images

2264 0

В понеделник (27-и май) вечер Ал Насър победи Ал Итихад с 4:2 в мач от последния 34-ти кръг на елита на Саудитска Арабия.

Две от попаденията за домакините бяха дело на суперзведата на световния футбол - Кристиано Роналдо - той се разписа за 1:0 (45+3') и за 2:0 (69').

С тях 39-годишният португалец записа нови два рекорда на сметката си - за най-много голове в рамките на един сезон в Саудитската професионална лига (35), а от друга страна се превърна в първия играч, който става голмайстор №1 в четири различни първенства!

3 изречения + ВИДЕО

В часовете след победата с 4:2, CR7 използва на два пъти профила си в социалната мрежа Instagram, за да напише следното:

"Аз не следвам рекордите, рекордите следват мен", гласи първата му публикация, а втората, която е гарнирана с видео:

"Горд съм, че влизам в историята като първия голмайстор в четири различни държави. Огромно 'благодаря' на всички клубове, съотборници и треньори, които ми помогнаха по пътя".

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Иначе, сезон 2023/24 далеч не е приключил за Роналдо - на 31-ви май му предстои финал за Кралската Купа на Шампионите срещу Ал Хилал (22:00 ч. българско време).

След това, на 4-ти, 8-и и 11-и юни - приятелски мачове с Португалия срещу Финландия, Хърватия и Ирландия. Разбира се, впоследствие е и "черешката на тортата" - Евро 2024, на което "мореплавателите" са в Група "F", заедно с Чехия, Турция и Грузия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - CR7 на 39 повежда Португалия: Обявиха играчите за Евро 2024 - изместилият Роналдо също е там!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички