"Срам ме беше": Лампард за любопитна скорошна случка между него и Роналдо


"Срам ме беше": Лампард за любопитна скорошна случка между него и Роналдо
Снимка: GettyImages

3051 0

Франк Лампард сподели, че с Кристиано Роналдо са били на почивка по случайност в един и същ хотел. Той обаче се е притеснявал да се доближи и да поговори с португалеца поради физическото си състояние. Бившият халф на Челси е изпитвал видимо срам да стои близо до Роналдо поради собствения си външен вид.

Франк Лампард

„Правих всичко възможно да стоя на достатъчно голяма дистанция от него. Той се намира в страхотна физическа форма и поради това аз изпитвах известно притеснение от моя вид, сравнявайки го с неговия. В един от дните го повиках да направя снимка на мен и сина ми с него, защото е фантастичен футболист. Преди да дойде аз веднага си сложих тениската, за да не се чувствам дискомфортно до него“, сподели Лампард относно срещата си с Кристиано Роналдо.

Професионалист и по време на почивка

Още: Треньорът на Чехия изненада с това, което каза за Кристиано Роналдо след мача на Европейското първенство по футбол

Легендарният английски халф разказа и за тренировъчния режим на Роналдо, който той поддържа дори намиращ се и на ваканция.

Кристиано Роналдо

„Забелязах как по два пъти всеки ден отделя часове да ходи във фитнеса, неотлъчно следван от своя личен треньор. Това само по себе си показва колко отдаден е на това, което прави. Аз си отпивах бири, гледайки го как отива да тренира, и му ръкоплясках, когато се завръщаше от своите тренировки“, шеговито завърши историята си за Роналдо Франк Лампард.

Участник на шесто европейско

Толкова станаха неговите участия след мача на неговата Португалия срещу Чехия, спечелен с 2-1. Това е и ясен показател за неговото дълголетие в света на футбола. Във вече изминалия клубен сезон той отново показа в каква форма продължава да бъде, отбелязвайки внушителните 35 гола в саудитската лига. Може би много хора ще подценят головия му актив, но той вкара с два гола повече от Садио Мане, Риад Марез и Роберто Фирмино взети заедно.

Още: Селекционерът на Португалия с една забележка: Ето какво ще изисква от Кристиано Роналдо и компания на Европейското първенство

Общо през кариерата си е намерил мрежите на съперниковите отбори 895 пъти. Въпрос на време е да разберем дали ще достигне и до 4-цифрено число.

Въпреки спечелените си 33 трофея досега, Роналдо не може да се похвали с една купа, която Лампард спечели наскоро – благотворителното събитие “Soccer aid”. В него пенсиониралият се вече футболист поведе своя отбор към победа с 6-3 на препълнения Стамфорд Бридж, мач, състоял се в началото на този месец.

Четвърти шанс: Франк Лампард е фаворит за нов старши треньор на Бърнли?

Фил Фодън от Манчестър Сити изравни рекорд на Кристиано Роналдо и още две легенди

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички