Страхотен малшанс за Игор Тиаго - може да пропусне старта на Висшата лига! (ВИДЕО)


Страхотен малшанс за Игор Тиаго - може да пропусне старта на Висшата лига! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1028 0

Страхотен малшанс сполетя бившия таран на Лудогорец и сегашен на Брюж, Игор Тиаго. Той се контузи тежко и същевременно нелепо по време на снощния мач с конкурента за титлата Юнион Сен-Жилоа.

Контузи го негов съотборник!

В 60-та минута съотборникът на Тиаго и също така желан от Брентфорд, Антонио Нуса, се спъна и без да иска връхлетя върху коляното на бразилеца, който веднага започна да се превива от болка. Беше му оказана медицинска помощ, в продължение на няколко минути, а след това бе сменен от Каспер Нилсен, като напусна терена подкрепян от двама души и облян в сълзи.

Игор Тиаго

Още: Появи се още един вариант за наследник на Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед - този път от английската Висша лига

Днес или утре предстои да бъдат обявени резултатите от скенера, но прогнозите изобщо не са оптимистични. Мениджърът на Брюж, Ники Хайен, вече сподели, че според него не става въпрос за скъсани външни кръстни връзки, но дори да се окаже прав, отново най-вероятно се касае за тежка контузия - може би разкъсан менискус или медиални кръстни връзки. 

Игор Тиаго със сигурност пропуска оставащите два мача на Брюж до края на сезона, а е много вероятно да пропусне и по-голямата част от подготовката, както и старта на Висшата лига на Англия. Както е добре известно, бразилецът от следващия сезон преминава в редиците на елитния Брентфорд за внушителните 36,5 млн евро. Тежката контузия обаче със сигурност ще вгорчи първите му месеци с екипа на "пчеличките". 

Бившият ас на Лудогорец не помогна на Брюж, Фиорентина е на финал за втора поредна година! (ВИДЕО)

Драма! Късен трилър не реши спора между Манчестър Юнайтед и Брентфорд, гредите спряха "пчеличките" (ВИДЕО)

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички