Уникален! Лионел Меси се завърна с 2 гола и асистенция в разгром за Интер Маями (ВИДЕО)


Уникален! Лионел Меси се завърна с 2 гола и асистенция в разгром за Интер Маями (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

517 0

Лионел Меси се върна на терена за Интер Маями след двумесечна пауза поради травма. Аржентинската футболна икона отбеляза два гола при победата с 3:1 като домакин срещу Филаделфия Юниън в двубой от 28-ия кръг на МЛС.

Ударно завръщане за Лео Меси

Още в първата минута на мача Филаделфия излезе напред с попадение на Микаел Уре, който изпрати топката в долния десен ъгъл на вратата с удар извън наказателното поле.

Гостите имаха отличен шанс да удвоят резултата в 18-ата минута, но два пъти вратарят на Интер Маями, Дрейк Календър, спаси тима си с решителни намеси.

Интер Маями изравни в 26-ата минута след като Луис Суарес асистира на Меси, който финтира Вагнер, остана очи в очи с вратаря и реализира в долния десен ъгъл на вратата.

Обратът за Интер Маями стана факт в 30-ата минута, когато Жорди Алба подаде по земя в наказателното поле, а Суарес остави топката за Меси, който отбеляза второто си попадение в мача.

Луис Суарес вкара впечатляващ гол точно преди края на първото полувреме, но той беше отменен заради минимална засада на Меси по време на атаката.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

В 85-ата минута Меси добави още една асистенция към сметката си, след като подаде на Суарес, който с прецизен удар от около 17 метра изпрати топката в десния ъгъл на вратата.

С тази победа Интер Маями остава начело в Източната конференция с 62 точки, с 10 преднина пред втория Синсинати. След четири дни отборът гостува на Атланта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички