Уникален! Лионел Меси се завърна с 2 гола и асистенция в разгром за Интер Маями (ВИДЕО)


Уникален! Лионел Меси се завърна с 2 гола и асистенция в разгром за Интер Маями (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3294 0

Лионел Меси се върна на терена за Интер Маями след двумесечна пауза поради травма. Аржентинската футболна икона отбеляза два гола при победата с 3:1 като домакин срещу Филаделфия Юниън в двубой от 28-ия кръг на МЛС.

Ударно завръщане за Лео Меси

Още в първата минута на мача Филаделфия излезе напред с попадение на Микаел Уре, който изпрати топката в долния десен ъгъл на вратата с удар извън наказателното поле.

Гостите имаха отличен шанс да удвоят резултата в 18-ата минута, но два пъти вратарят на Интер Маями, Дрейк Календър, спаси тима си с решителни намеси.

Интер Маями изравни в 26-ата минута след като Луис Суарес асистира на Меси, който финтира Вагнер, остана очи в очи с вратаря и реализира в долния десен ъгъл на вратата.

Обратът за Интер Маями стана факт в 30-ата минута, когато Жорди Алба подаде по земя в наказателното поле, а Суарес остави топката за Меси, който отбеляза второто си попадение в мача.

Луис Суарес вкара впечатляващ гол точно преди края на първото полувреме, но той беше отменен заради минимална засада на Меси по време на атаката.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

В 85-ата минута Меси добави още една асистенция към сметката си, след като подаде на Суарес, който с прецизен удар от около 17 метра изпрати топката в десния ъгъл на вратата.

С тази победа Интер Маями остава начело в Източната конференция с 62 точки, с 10 преднина пред втория Синсинати. След четири дни отборът гостува на Атланта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички