Унищожиха Стойкович: Пикси е суетен, самодоволен, надплатен и заобиколен от лицемери


Унищожиха Стойкович: Пикси е суетен, самодоволен, надплатен и заобиколен от лицемери
Снимка: Getty Images

337 0

Преди предстоящото начало на Лигата на нациите, Футболната асоциация на Сърбия претърпя огромни промени, след като генералният секретар Йован Шурбатович и бившият велик футболист Мирослав Танга, който беше директор на спортния отдел, бяха уволнени.

На бившия футболист на Цървена Звезда, Фенербахче, Херта и Майнц дори не му трябваха 24 часа, за да обяви изявление, с което да атакуват яростно националния селекционер Драган Стойкович.

Думите на легендата

"Постигнатият резултат на Световното първенство в Германия беше ужасен за нас, това е неоспорима истина, която се изговори публично и се възприе като мой грях. Този провал не може да се защити с изнудване, а с поемане на персонална отговорност, независимо от сумата на договорите на селекционерите.

Суетата, липсата на индивидуалност и недостатъчната самокритичност на свръхплатените „експерти“ доведоха до това, че най-добрата ни селекция беше преполовена за кратко време. Играчите бяха и остават жертви на некадърността и арогантността на Пикси. Най-малко се интересуваше от тактиката и виждаше заговор навсякъде.

Той отбягваше всички, които не мислеха като него и се обграждаше с хора, които го наричаха „господин“ и които хранеха огромното му его. И винаги другите са били виновни, всички освен него", каза Танга.

Още: 9 месеца след ударното обединение: Ултрасите от цяла България се вдигат за Лига на нациите

Категоричен Филип Кръстев: Не мисля, че Беларус трябва да ни плаши

Илиан Илиев зачеркна Левски: Само един "син" в селекцията на България за Лига на нациите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички