Възпитаник на Юрген Клоп побесня след решението му - разочарованието е огромно


Възпитаник на Юрген Клоп побесня след решението му - разочарованието е огромно
Снимка: Getty Images

1821 0

Бившият германски национал Кевин Гроскройц разкритикува решението на някогашния си наставник в Борусия Дортмунд - Юрген Клоп, да стане главен ръководител на футбола в "Ред Бул".

Това решение на германския специалист предизвика редица остри реакции в родината му, като 36-годишният халф-бек е сред тези, които не одобряват назначаването му.

Още: Юрген Клоп ще взима колосална сума пари от Ред Бул: От Висшата лига само Гуардиола и Артета са пред него

Гроскройц е разочарован

"Събудих се, видях, че имам 30 съобщения в телефона, и си помислих: “Какво се е случило?” Аз, както и много хора, си мислех, че е сън, след което се надявах това да е било фалшива новина. Два часа по-късно обаче стана официално. Това беше шокиращо и тъжно. Все още не съм го възприел напълно. Бях вцепенен и безмълвен. Никой не го очакваше, това е много, много странно. Все още не мога да го разбера и не знам как да го обясня. Това беше шокираща новина", каза Гроскройц в подкаста "Viertelstunde Fußball".

"Той си остава мой приятел, на когото дължа много. Винаги ще съм му благодарен, но това е просто тъжно. Дължа му всичко и ще съм му вечно благодарен. Но като футболен фен аз мисля, че това е, казано направо, глупост. Но като приятел трябва да приемаш подобни решения. Когато се видим, лично ще му кажа, че това, което прави, е глупост. Това е факт. Като фен вече няма нужда да го виждам пред южната трибуна, но той винаги е добре дошъл в моя дом. Когато се видим, ще говорим за това. Искаше ми се да напиша: “Моля те, недей, Клопо!", добави още германецът.

Изненадващо! Клоп приел работата в "Ред Бул" над година преди да обяви, че напуска Ливърпул

Собослай отличи две сериозни разлики между Арне Слот и Юрген Клоп

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички