Зидан посочи как Реал ще "усложни живота на съперниците си"


Зидан посочи как Реал ще "усложни живота на съперниците си"
Снимка: Getty Images/Guliver

1442 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана много доволен от отбора си, след постигната победа и елиминация на Рома в Шампионска лига. Испанският колос се наложи с 2:0 в реванша.

"Беше труден мач, но най-важното е, че постигнахме своите цели. Запазихме вратата си суха и в двата мача, а успяхме да вкараме четири гола във вратата на италиански отбор. Доволен съм от този резултат. На терена можеше да се случи всичко. Срещу нас беше отбор с много скоростни и индивидуално силни футболисти. В Шампионска лига няма слаби съперници, но днес ние се справихме прекрасно", коментира французинът след мача.

"Каземиро игра страхотно, както и целият отбор. За нас много важен е и Лукас Васкес, във всеки мач той оставя всичките си сили на терена. Хареса ми как Бейл действаше в ролята на централен нападател, но скоро той може да заиграе и на друга позиция. На мен ми се иска атакуващото трио във всеки момент да може да мени позицията си на терена. Това ще усложни живота на нашите съперници", каза още легендата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички