Бивш ас на Левски донесе 3 точки на Арда: Крумовград се превръща в негов абонат (ВИДЕО)

Вторият кръг на родната Първа лига започна днес (26 юли) със срещата между Арда и Крумовград в Кърджали. Домакините спечелиха с минималното 1:0 с попадението на юношата на Левски - Станислав Иванов.

Развой на срещата

До 20-ата минута не се случваше нищо интересно на терена, а само минута след това резултатът бе открит. Станислав Иванов овладя на десния фланг, навлезе навътре и с прецизен удар в долния десен ъгъл преодоля Янко Георгиев за 1:0.

През втората част Крумовград успяваше да стига по-често до противниковата врата. В 64' Рапосо изведе превъзходно Серкан Юсеин. Футболистът овладя в наказателното поле и стреля по диагонала, но на броени сантиметри покрай десния страничен стълб.

В 78-ата минута кърджалии можеха да сложат точка на спора. Станислав Иванов спечели първа топка, след което много умело изчака включването на Стефан Статев от дълбочина. Той получи на скорост, но останал един срещу един с Янко Георгиев не успя да отбележи. Стражът се намеси блестящо, избивайки с крак.

С победата Арда вече е седми с актив от 3 точки и голова разлика 1:1. От другата страна, Крумовград е само с 1 място под кърджалии, също с 3 пункта на сметката си. В 3 мача домакините нямат загуба срещу своя съперник.

Гласували общо: потребители

Горещи оферти