Пламен Андреев отчете: Отдавна не е имало като моя трансфер, нямам търпение за Шампионска лига

Вече бившият вратар на Левски - Пламен Андреев, бе гост на Sportal, за да поговори по темата с продажбата във Фейенорд. Той се прибра в България за предстоящия двубой с Полша до 21 години. 

Стражът отчете, че отдавна българският футбол не е имал толкова класен трансфер и това е голям шанс за останалите момчета. Андреев не скри надеждите си скоро да заиграе и в Шампионска лига

Коментарът на Андреев

"От доста време не бяхме имали от този тип трансфер. Това е резултат от моята работа и от моя професионализъм. Работата тепърва започва. Убеден съм, че ми предстоят много хубави моменти.

Убеден съм, че с този мой трансфер отварям пътя на много млади момчета. Нямам търпение за Шампионската лига. Надявам се след някакво време да запиша минути, да дебютирам, да играя за Фейенорд. С треньора на вратарите се запознахме, показа ми концепцията им", призна националният вратар. 

През този сезон Фейенорд ще спори в Шампионска лига срещу отбори като Байер Леверкузен, Жирона, Бенфика, Залцбург, Манчестър Сити, Спарта Прага и Байерн Мюнхен. 

Още: В Левски сравниха Пламен Андреев с Мануел Нойер и натъртиха за шанса, даден му от Станимир Стоилов

"Освен Мъри, и аз съм виновен за трансфера на Андреев от Левски във Фейенорд"

Мъри зашлеви наследниците си в Левски: Заради тях клубът изпуснал милион

Пламен Андреев зарадва силно всички фенове на Левски с едно изречение

В Нидерландия посочиха с какво Пламен Андреев впечатли Фейенорд, за да го купи

Гласували общо: потребители

Горещи оферти