Илиев недоволен от фактор в играта на Черно море - открои как Апоел Беер Шева трябва да бъде отстранен

Наставникът на Черно море - Илиан Илиев, сподели впечатленията си от символичното гостуване на Апоел Беер Шева в Ловеч, с което "моряците" след 9 години отсъствие се завърнаха в евротурнирите.

Двата отбора не успяха да си вкарат гол, а най-опасното положение бе създадено именно от "моряците" в средата на второто полувреме. Треньорът обаче открои и настойчивото начало на израелците, за което вина има и Черно море. 

Анализът на специалиста

Съперникът влезе както трябва в мача. Ние бяхме по-респектирани и това се отрази. Беше след това равностойно и направихме промени на почивката. Като цяло мисля, че след толкова отсъствие от Европа ни направи по-предпазливи. След почивката се освободихме. Имам резерви в креативен план. Не използвахме достатъчно свободните пространства.

Мисля, че съперникът нямаше толкова чисти ситуации. Изиграхме мача умно, както искахме. Реваншът ще го играем на “наш терен” и се надявам да има повече публика. Трябва да увеличим креативността.

В такива равностойни мачове една ситуация може да реши мача. Надявам се в реванша да имаме повече от един шанс. Футболистите приеха по-дълбоко да сме прагматични. Не може да чакаме да свърши мача и да дойде реваншът", категоричен е националният селекционер. 

Още: Иса пропусна да счупи бетона, който ще преследва Апоел Беер Шева и Черно море в Разград

Лига на конференциите НА ЖИВО: ЦСКА 1948 - Будучност 1:0

Колоритни съперници за Черно море и ЦСКА 1948, ако продължат в Лига на конференциите

В Черна гора за "родения в бунта" ЦСКА 1948: Не наследи нито феновете, нито славата на стария ЦСКА

Ясни са часовете на двубоите на Черно море в Лигата на конференциите

Гласували общо: потребители

Горещи оферти