От Лацио и Шампионска лига в Първа лига: А сега скъса договора си заради неизплащане на заплати

От Спортно-техническата комисия (СТК) към Българския футболен съюз (БФС) оповестиха разтрогването на договора без предизвестие от страна на Дамян Йорданов с клуба му Берое. Причината - неизплатени заплати.

Дамян Йорданов разтрогна договора си с Берое заради неизплатени заплати

Йорданов бе под наем в Лацио, а в Примаверата впечатли с изявите си и дори игра в младежката Шампионска лига, където остави приятни впечатления. Така бе върнат в клуба от Стара Загора. Явно обаче не е получил коректно отношение спрямо финансовите параметри и сега е свободен агент.

Още: Дамян Йорданов и Лацио отнесоха яростта на Интер при исторически разгром

Ето какво написаха от БФС без редакторска намеса:

"СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК „Берое“ СЗ на Дамян Иванов Йорданов –състезател по футбол, считано от 15.07.2024 година.

Заинтересованите страни може да подадат молба за вида на причината за предсрочно прекратяване на договора до Комисията за договорната стабилност при БФС в срок до 30 дни от предсрочното прекратяване на договора съгласно чл. 38, ал.6 от Правилника за договорите и трансферите на футболистите в системата на БФС" - гласи съобщението на сайта.

Българското участие в младежката Шампионска лига приключи с престижен триумф

Гласували общо: потребители

Горещи оферти