На “Колежа” бесни от свързването на Христо Ботев с биткойна

Босовете на Ботев Пловдив реагираха мигновенно след скандалното изказване на биткойн директора в клуба - Георги Манолов, че ако Христо Ботев беше наш съвременник, щеше да е биткойнър.

На "Колежа" настояват ръководителя да се извини за личната си позиция, която е "абсолютно неприемлива". Това се очаква да стане чрез клубната телевизия. 

Позицията на Ботев Пловдив

"Уважаеми ботевисти,

Във връзка с изразено в публичното пространство лично мнение на г-н Георги Манолов, изпълняващ функцията на биткойн директор в ПФК „Ботев“, относно Патрона на нашия клуб – Христо Ботев, заявяваме следното:

ПФК „Ботев“ остро осъжда и счита за абсолютно неприемливо подобно изказване. За нас няма нищо по-важно от това името и делото на нашия Патрон да останат чисти и непокътнати, като заявяваме отговорно, че всеки един служител в клуба, решил на своя глава да споделя публично личните си възприятия по теми, надхвърлящи неговите компетентност и правомощия, ще понесе произтичащите от това последствия.

Задължаваме г-н Георги Манолов да поднесе публично извинение пред цялата „жълто-черна“ общност за нелепото и уронващо престижа на клуба ни изказване, като за целта ще му предоставим ресурсите на клубната телевизия", написаха от "Колежа" в социалните мрежи. 

 

 

Още: Феновете на Ботев скандални: Обявиха колко струва “ескорт Томаш на повикване” (СНИМКА)

Душан Керкез засипа с похвали Томаш и отправи категорично послание за Ботев Пд

И Томаш не спря кризата в ЦСКА - дебютира със загуба от Ботев Пловдив (ВИДЕО)

Шеф на "канарчетата" втрещи: Ако Христо Ботев беше жив, щеше да е биткойнър

Ясни са избраниците на Александър Томаш за дeрбито между ЦСКА и Ботев Пловдив

Гласували общо: потребители

Горещи оферти