Александър Томаш призна, че има козове срещу Левски и отговори на въпрос вълнуващ всички фенове на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА - Александър Томаш, говори пред медиите на официална пресконференция преди голямото дерби с Левски тази събота (19 октомври). Той заяви, че двубоят е на друго ниво и че "червените" ще дадат всичко от себе си утре.

Томаш също така призна, че разиграва различни варианти в главата си за мача утре - от тактическа гледна точка. Освен това, той се надява ЦСКА да заиграе по начина, по който той иска след зимната подготовка.

Какво каза родният специалист?

Още: Позабравен чужденец в ЦСКА: Най-младият голмайстор в историята срещу Левски (ВИДЕО)

"Това е мач, на който трябва да се насладим. Добре знам какъв е зарядът. Ние сме спокойни, мач с настроение, в който ще влезем с усмивка", започна Александър Томаш.

"Реплики между мен и Генчев никога е нямало, между нас има уважение. Репликите са в пресата. Казах, че аз искам да изведем треньорската професия на друго ниво - уважение към всеки един колега. Нормално е да има вълнение, вече доста време съм в тази професия, доста съм спокоен. Очаквам да изживея и да се насладя на този мач".

"Ние вчера се събрахме на 95% процента. Утре в 10:00 ще излезе в групата, няма какво да крием, нормално е - трябва да възстановим тези футболисти. Ще бъдем наясно днес вечерта или утре сутринта на кого ще можем да разчитаме на 100%".

"Каквото и да отговоря на този въпрос ще излезе като оправдание. Ще изживеем този мач, запознати сме с отговорностите към "червената" общност и ще опитаме да я зарадваме".

"Така е, този мач е такъв. Вярвам в себе си, в моя екип - това е нашата работа. Футболистите са хора - този мач трябва да го изживеем и да се насладим. Нямаме притеснения".

Още: Най-прекрасната новина забави завръщането на Матиас Фаетон в ЦСКА

"Ще го кажа така - абсолютно всеки един, който е в ЦСКА, е наясно каква е целта. Аз съм убеден, че работя в клуб, който независимо от ситуацията - този клуб знае каква е целта. Клубът ЦСКА ще достигне своята цел, вярвам в това".

"Това е непредсказуем мач - казвам го на всеки. Спокоен съм и искам да вдъхна това спокойствие на всички около мен. По-добра ситуация да дойде този мач - няма".

"Не, аз съм сигурен, че феновете ще бъдат равнопоставени. Доста мачове съм играл като футболист пред "червената" публика. Знам какво могат те. Убеден съм, че ще запълнят нашите сектори. Те ще са искрицата, която ще запали у нас желанието".

"Всеки път казвам, че съм наясно, че трябва време, но ние го нямаме. Убеден съм, че след зимната подготовка отборът ще играе както аз искам. Мачът утре няма никакво значение от формата. Този мач е на друго ниво, този мач е на живот за някои фенове, познавам добре такива".

"Аз никога не нападам футболисти, отговорен човек съм, знам какво представляват футболистите ми. Вярвам, че разговорът бе позитивен за тях. Надявам се, че утре ще получите отговора".

"Разигравам в играта си всякакви сценарий. Едно е да е в главата ти, друго е да го предадеш, трето е да го направят. Вярвам, че имаме футболисти, които на базата на индивидуалността си знаят какво да правят", завърши Томаш.

Още: "Мрежа от детайли": 11-ка за 34 милиона - най-скъпият общ състав с играчи на Левски и ЦСКА

Гласували общо: потребители

Горещи оферти