Надал съсипа Григор Димитров с 12 думи за волята му (ВИДЕО)

Една от големите критики към Григор Димитров през години винаги е била за менталната му издръжливост. Не са един и двама експертите, които са вярвали, че Гришо ще бъде №1 в мъжкия тенис и ще има поне няколко титли от Големия шлем, но тези прогнози не се сбъднаха. И за мнозина проблемът не е в уменията на българина с ракета в ръка. 

На такова мнение е и Тони Надал - чичото на Рафа, който изрече изключителни думи за легендата на родния тенис, но и посочи големия му проблем - липсата на воля. 

Надал с интересен коментар за Димитров 

В интервю за "Нова телевизия", един от легендарните "чичовци" в спорта се изказа ласкаво за Димитров и разкри, че и той, и Рафа, са вярвали, че Гришо е бъдещ №1. 

"Григор е много голям играч", започна Тони в предаването "На Фокус" на българската телевизия. 

"Той беше само на 18 години, когато Рафаел се изправи срещу него за първи път. Тогава смятахме, че Димитров ще е следващият номер едно в света. Правеше всичко много добре.

Мисля обаче, че му липсва воля, за да бъде най-добрия в света. Григор има още няколко години пред себе си и все още играе добре. Смятам, че е много приятен и като човек" - сподели чичо Тони пред "НОВА". 

Гласували общо: потребители

Горещи оферти