Шок в Полша - арестуваха Олександър Усик с белезници, ясни са подробностите (ВИДЕО)

Доскорошният абсолютен световен шампион в тежка категория Олександър Усик беше задържан на летището в Краков, Полша. Към настоящия момент не се знае какво е провокирало властите да сложат белезници на ръцете на световния шампион, но той вече е освободен. 

Какво се случи с Усик? 

Във вторник вечер излезе притеснително видео, в което Усик е спрян от органите на реда на летището, като дори му поставят белезници. Непосредствено след ареста от лагера на Усик излязоха със становище, че Саня ще бъде освободен възможно най-скоро. 

Съпругата му също реагира бързо, успокоявайки феновете на украинеца с думите "Не е нищо криминално". В крайна сметка, по думите на хората от лагера на Усик става въпрос за неразбирателство. 

След като беше освободен, Усик публикува съобщение за своите фенове: 

"Всичко е наред, приятели. Имаше леко неразбирателство, което бързо беше разрешено. Благодаря на всички, които се притесниха за мен. Благодаря на украинските дипломати за тяхната подкрепа. И респект за органите на реда в Полша, които изпълняват задълженията си независимо от височина, килограми, дължина на ръцете и "короната", гласи съобщението, отправено от Усик. 

 

Гласували общо: потребители

Горещи оферти