"Свинщина! Мазни балкански селяндури" - разкъсаха Джокович и Гришо за купона с Камелия (ВИДЕО)

Новак Джокович и Григор Димитров се отдадоха на заслужен купон на висок градус след зрелището, което сътвориха в зала "Арена София". Легендарните балканци посетиха популярно столично заведение, в което за тях пя лично Камелия, която многократно поздрави Ноле с любимата му песен "Луда по тебе". 

Разбира се, това раздели на две хорските мнения след случилото се в София. И нямаше как да мине без брутално обидни коментари, отправени към двамата тенисисти. 

Народна любов, но и омраза за Ноле и Гришо 

В последните 12 часа валят какви ли не клипчета на Гришо и Джокович как се забавляват - както в залата, така и в "The 1 Exclusive", където се проведе своеобразното "афтърпарти", на което пя Камелия. 

Кефът, с който Джокович и Димитров се забавляваха, обаче не се хареса на ранобудните в социалните мрежи, някои от които побързаха да изразят мнение за случилото се. Ето и част от тях (публикуваме ги БЕЗ редакторска намеса): 

"Изметта на нацията снощи отиде да види на живо любимия си шумадийски циганин и да му пее чалга хитове...", гласи писанието на потребител с инициалите Х.Я. 

"Типични люби балкански селяндури. Щеше да е изненада, ако шумадийския боклук отиде не на мазна чалга, а на опера или балет", пък е еродираното мнение на потребител с инициалите С.А. 

"Простотията на един балкански народ няма граници", пък споделя Д.Д. 

Разбира се, имаше и хора, които откриха гавра с историята на балканските народи в действията на Джокович и Димитров. "Свинщина. А нашите момчета, дали си живота за родината по македонските полета, се въртят в гроба... Гнус. За съжаление хората, харесали тая подигравка, изобщо не разбират как храчат върху паметта им. Жалка картинка", е коментарът на К.Г. 

Класическите диви, мазни балкански селяндури, ядящи айвар със сланина и оригващи се на чесън", е изводът от случващото се на С.А., който е добавил и 4 повръщащи емоджита. 

За щастие, повечето хора виждат просто хора, които се забавляват, и коментират позитивно на кадрите на Димитров и Джокович. А те определено взривиха София - не само на корта, но и в ранните часове на деня на бруталния купон с Камелия (видео и снимки тук)

 

Гласували общо: потребители

Горещи оферти