Водил няколко отбора в Испания е новият треньор на Берое


Водил няколко отбора в Испания е новият треньор на Берое
Снимка: beroe.bg

198 0

Хесус Урибесалго е новият старши треньор на Берое, съобщиха от клуба във Facebook. 55-годишният специалист наследява на поста Хосе Луис Ачиари, който си тръгна след победата над Славия с 1:0 под Аязмото.

 Хосу Урибе, както е наричан в родината си, пристига в Стара Загора след престой начело на Менсахеро. Официалният му дебют на резервната скамейка на Берое ще бъде при гостуването на Арда утре от 17:30 часа.

Ето какво написаха заралии:

ПФК Берое съобщава, че Хесус Урибесалго е новият старши треньор на тима. Хосу Урибе, както е наричан в родината си, е роден на 25 април 1969 в Хихон, Испания.

Най-много мачове - 70, има начело на испанския Реал Авилес, който води от юли 2013 до март 2015. Работил е и в Лас Палмас през сезон 2002/03, а през следващия е част от Хетафе. Има престои и в Елче, Алавес и Жирона.

За последно Урибе е начело на испанския Менсахеро от януари 2022 до декември 2023. ПФК Берое пожелава на Хосу Урибе много успехи и победи начело на любимия ни отбор!".

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички