1175 дни по-късно: Клаудио Кешеру дебютира за успеха на Черно море, ВАР го разочарова (ВИДЕО)


1175 дни по-късно: Клаудио Кешеру дебютира за успеха на Черно море, ВАР го разочарова (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

4463 0

Черно море постигна успех с 2:1 над Ботев Враца в мач от четвъртия кръг на Първа лига. Освен важната победа, новината на деня бе и завръщането на голмайстор №1 в историята на Лудогорец - Клаудио Кешеру, обратно по родните терени, именно с екипа на "моряците" след 1175 дни.

Развой на Черно море - Ботев Враца

Десет минути преди края на редовното време на първото полувреме Антоан Стоянов центрира от ъглов удар. В наказателното поле на домакините футболистите на Черно море не се ориентираха добре и позволиха на Браян Переа да стреля с глава, оставяйки безпомощен Пламен Илиев - 1:0 за Ботев Враца!

Моментално след гола "моряците" натиснаха и резултатът бе изравнен още в 40-ата минута. При изчистването на топката след статично положение за Черно море, тя стигна до Васил Панайотов. Той центрира меко отдясно, а в наказателното поле Живко Атанасов се извиси и стреля с глава. Бариос спаси, но топката стигна до Влатко Дробаров и той от близка дистанция вкара при добавката за 1:1.

В 70-ата минута натискът на Черно море даде резултат! Дуду взе топката в центъра на терена и направи над 30-метров пробив, като нахлу в наказателното поле и пусна топката към Васил Панайотов, който от упор отблизо прати топката неспасяемо в мрежата на Ботев Вр - 2:1 за Черно море.

5 минути по-късно влезлият като резерва Клаудио Кешеру успя да се разпише след само 2 минути игра на "Тича". Неговото попадение обаче бе отменено поради засада.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

С успеха Черно море излиза на четвъртата позиция с актив от 7 точки. Ботев Враца продължава да е на дъното на таблицата с 0 пункта на сметката си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички