Босът на Славия: Платеният канал закъсня


Босът на Славия: Платеният канал закъсня

2071 0

Дни преди първия мач от подновяването на първенството Черно море - Славия в петък, президентът на столичани Венцеслав Стефанов говори по актуални за клуба теми пред "Тема Спорт".

Г-н Стефанов, готов ли е Славия за старта на пролетния дял?

- Наблюдавах повечето контроли на отбора в Турция и от това, което видях, съм доволен от момчетата. Надявам се, че са натрупали доста опит и вече са готови за пролетния дял.

Започвате срещу Черно море на "Тича", може ли да си тръгнете с трите точки от Варна?

- Трудно. По принцип Черно море е сериозен отбор и срещу тях не е лесно. А като имате предвид и разораната нива, която ще ни чака, става още по-сложно. Там при всички положения футбол малко ще се играе. По-скоро ще бъде ритане и кюскане. Ще се лъжем без особени футболни достойнства.

За поредна пролет Славия ще доиграва сезона. Каква ще е мотивацията на отбора?

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

- Трябва да е голяма. Пролетта ще градим отбора за следващия сезон и всеки, който иска да е част от него и догодина, ще трябва да го докаже.

Надявате ли се най-после да сте направили правилния избор за треньорския пост с Иван Колев?

- Иска ми се да е така и той да се задържи за по-дълго. Всичко зависи от него и играчите, и резултатите, които ще постигнат. Иван Колев има пълен картбланш.

Колко още Георги Петков ще може да пази вратата на Славия?

- Колкото прецени. Не ми е казвал, че ще се отказва. Георги пази много добре и не виждам причина да спира. Ако той желае след това да продължи в Славия, винаги може да остане при нас.

Станислав Генчев е другият по-опитен футболист, около когото ще се гради тимът за другия сезон...

- Честно казано, очаквах много повече от Генчев през есента. Тогава той леко ме разочарова. Надявам се сега да е направил добра подготовка и да видя този Генчев, който аз познавам.

Какво е мнението ви за проблема с платения канал Диема Спорт HD? Доста хора останаха без мачовете за купата.

- Явно не са си направили сметката. Според мен платен канал трябваше да започне да се прави от началото на първенството. Много важно е предварително да се разбереш с операторите, които ще го излъчват, и след това да го обявиш. А те направиха обратното. Тогава ти трябва да имаш възможност сам да събираш тези средства. Така, както можеше да го направят "Близу" или "Булсатком", или "Виваком" - плащаш си и гледаш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички