Черно море срещна отпор от последния - Хебър, но се намести в топ 4


Черно море срещна отпор от последния - Хебър, но се намести в топ 4
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

416 0

Черно море спечели мача си от 8-ия кръг на Първа лига срещу Хебър, надделявайки с 1:0. Победното попадение дойде едва в 75-ата минута на "Тича", но вкара "моряците" в топ 4 на родния елит. Негов автор бе Дуду.

През първото полувреме Уеслен можеше да открие по-рано резултата, но ударът му бе спасен от вратаря на Хебър. В 41' пък грешка на Даниел Димов едва не доведе до гол за последния в класирането. Той сбърка подаване, Макни отне и намери Диаманка, който от 10 метра стреля покрай вратата.

Варненци бяха преследвани от неприятности с контузии през първата част. В 17' Даниел Мартин получи контузия и бе заменен от Цветомир Панов, който на свой ред получи травма на рамото в 44' и бе изнесен на носилка. Неговото място на терена зае Асен Дончев.

Още: Официално: Бруно Акрапович се завърна в Първа лига и обяви, че "иска да бие всички"

"Моряците" бяха близо до гола и трите точки в 71', но акробатичният изстрел на Клаудиу Кешеру мина над вратата на Марсио. Четири минути по-късно Черно море все пак откри резултата - Кешеру нанесе удар, стражът на Хебър отрази, но при добавката Дуду не сгреши от близка дистанция - 1:0.

Успехът изкачи "моряците" на четвъртото място в класирането - на 3 точки от топ 3. Хебър, за когото това бе седма загуба от началото на сезона, остава на дъното.

Черно море ще поддържа формата преди Ботев Пловдив и Левски

Илиан Илиев, както никой не го е виждал: Бясно хвърля, рита и крещи (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички