Илиан Илиев се разгневи на "любимец" от съдиите: Сложен е с мисия, не очаквах


Илиан Илиев се разгневи на "любимец" от съдиите: Сложен е с мисия, не очаквах
Снимка: БГНЕС

3683 0

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев очаквано не бе особено доволен след поражението за "моряците" с 1:2 срещу Локомотив София. Специалистът изрази недоволството си и от отговорника за ВАР - Иво Андреев. Илиев и преди е имал претенции към Андреев и призна, че не е очаквал отново да му го сложат.

Илиан Илиев с претенции към Иво Андреев

"Неприятна загуба. Стараехме се до последните 16 метра, но там нямаше кой да завърши. Имахме и първото полувреме ситуации, които не успяхме да довършим. Като притежание на топката, да скъсяваме дистанцията, да ги спираме да правят контраатаки, успяха няколко пъти за съжаление и загубихме. Физически не стояхме зле, но и паднахме в капана на това, което бяха замислили домакините.

Още: Локомотив (Сф) тресна вицешампиона на България за първи път от 15 години

Аз по време на мача разбрах, че моят любимец Андреев е на ВАР и няма да ми е лесно. На Мазир Сула не оспорваме, че е червен картон, но в други мачове такива ситуации не се виждат. Бях сигурен, че Андреев ще я види. За мен при втория гол има фал срещу Дуду.

Аз съм казал моето мнение за Андреев и съм учуден, че от съдийската комисия пак ми го слагат. Значи е сложен с мисия. Очакваме да се развива футболът ни - трудна работа" - заяви Илиев след мача.

Клаудио Кешеру заиграва за Черно море срещу 3000 евро до зимата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички