Локомотив (Сф) тресна вицешампиона на България за първи път от 15 години


Локомотив (Сф) тресна вицешампиона на България за първи път от 15 години
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

898 0

Локомотив (София) записа първата си победа през новия сезон, надвивайки вицешампиона от миналата кампания - Черно море. На своя стадион столичните "железничари" записаха успех с 2:1, като и трите гола бяха реализирани през второто полувреме.

През първата част "моряците" играха по-добре, но им липсваше прецизност и точност във фаза атака. Двата тима успяха да си разменят по едва 1 точен удар за 45 минути.

През второто полувреме "червено-черните" бяха по-добрият тим на терена, а за това помогна и червеният картон на Мазир Сула в 65'. Той бе изгонен заради грубо нарушение.

Още: Клаудио Кешеру заиграва за Черно море срещу 3000 евро до зимата

Локомотив откри резултата в 52', когато Бруно Франко намери с чудесно подаване Анте Аралица и с много мощен изстрел той намери напречната греда, след което топката влезе в мрежата на Пламен Илиев - 1:0.

Втория си гол момчетата на Иван Колев реализираха в последната минута на редовното време, когато Светослав Диков стреля точно почти от границата на наказателното поле. Първоначално имаше съмнения в редовността на гола, но проверката с ВАР установи, че той е редовен.

Дълбоко в добавеното време варненци върнаха едно попадение благодарение на Асен Дончев, но то не спаси тима на Илиан Илиев от първо поражение за сезона. 

След фиаското срещу Левски: Локо София не се даде на Берое в Стара Загора (ВИДЕО)

6:1 е най-голямата победа на Левски в дома на Локо (Сф) през 21-ви век

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички