Официално: Николай Киров е новият треньор на Спартак Варна


Официално: Николай Киров е новият треньор на Спартак Варна
Снимка: Официална фейсбук страница на Спартак Варна

389 0

Спартак Варна излезе с официална позиция относно бъдещето на клуба. Николай Киров е новият старши треньор на първия отбор. Панайот Кискинов пък ще бъде новият технически директор. Изявлението дойде от името на изпълнителния шеф Иван Кирилов.

"Уважаеми привърженици на Спартак Варна,

В последните две седмици станахме свидетели на множество коментари и действия, които създават излишно напрежение около клуба. Някои се опитаха да се представят като спасители, използвайки името на Спартак за личен имидж.

Това е пети елитен наш отбор във визиъката на Киров

Още: Спартак Варна пак изостана с 0:2, но късметът не го покри - историческа загуба!

Спартак Варна обаче е институция с дълбоки корени и славна история, която ще пребъде. За съжаление, непрестанните и негативни коментари в медиите не допринасят за доброто на клуба и бяха една от причините за събитията в Стара Загора.

Тази негативна атмосфера неизбежно се отразява на футболистите и, макар че това не е оправдание, аз лично ги оправдавам. Затова за пореден път отправям призив към всички, които наистина са съпричастни към клуба – прекратете ненужните медийни изяви и нека дадем на отбора нужното спокойствие.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

В отговор на създалата се ситуация, за да върнем Спартак на победния път, сме взели решение да назначим нов технически директор и нов старши треньор. От понеделник Панайот Кискинов ще поеме длъжността на технически директор, а Николай Киров ще бъде новият старши треньор на отбора.

С уважение,

Още: Официално: Огромен концерн почва да налива пари в Спартак Варна

Иван Кирилов", написаха от клуба.

Вили Вуцов бе фаворит да поеме тим от Първа лига: Херо обаче му взе мястото

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички