Славия прави селекция от "Б" и "В" група


Славия прави селекция от "Б" и "В" група
Снимка: Иван Йочев

955 0

Зимната селекция на Славия ще е главно от играчи от "Б" и "В" групите. Основната причина - през пролетта "белите" ще бъдат във втората шестица. Тогава те ще обиграват състав за новия шампионат 2014/15.

Столичани вече са се разбрали с двама български футболисти, които да започнат подготовка на 15 януари, пише "Тема Спорт". Става въпрос за централния защитник на Етър Тихомир Трифонов и халфа Милен Та­ев от Черноморец (Бургас). Вторият има предложение и от тим от втора дивизия на Израел, но почти сигурно ще акостира на "Овча купел". 27-годишният Танев е юноша на Берое, като в кариерата си е играл още за Черноморец Балчик, Ботев Гълъбово и Мастер (Бургас).

28-годишният Трифонов пък има сериозен стаж в "А" група с екипите на Локомотив (Мездра), Монтана, Етър, Локомотив (Пловдив) и Черноморец (Бургас).

Спортно-техническият щаб на Славия е набелязал още четирима играчи от България, но засега имената им се пазят в тайна. На 16 декември "белите" ще играят контрола с младежкия ни национален отбор, като за нея се чакат и няколко млади чуждестранни играчи, свободни агенти, които ще бъдат пробвани.

Почти сигурно през зимната подготовка единият лагер на столичани по традиция ще е в турския курорт Анталия.

 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички