В Бояна не трепнаха: БФС е крайно разочарован от Караиванов и ръководството на Левски


В Бояна не трепнаха: БФС е крайно разочарован от Караиванов и ръководството на Левски
Снимка: БГНЕС

1140 0

От Българския футболен съюз отговори на Атанас Караиванов и ръководството на Левски, които по-рано днес изказаха негодуванието си от наложените глоби след Вечното дерби. 

Гонзо категоричен

В "Бояна" са категорични, че не могат да нарушат собствените правила и законови наредби, с които клубовете са изрично запознати в началото на сезона.

Позицията на БФС

"Българският футболен съюз изказва своето крайно разочарование от изказаните публично позиции от страна на президента на ПФЛ Атанас Караиванов и ръководството на ПФК „Левски“ във връзка с наложените от Дисциплинарната комисия санкции след срещата между отборите на „Левски“ и „ЦСКА-София“ на Националния стадион „Васил Левски“, провела се на 19 октомври. 

Българският футболен съюз подчертава дебело, че налаганите глоби не са с цел „наказание“ на даден клуб, а с оглед спазването на нормативните документи, приети от Изпълнителния комитет на централата. 

Със същите правила и законови наредби са запознати всички клубове в Първа лига преди старта на спортно-състезателен сезон 2024/25 и те се прилагат еднакво за всеки един от тях.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

С оглед на това смятаме за недопустимо тълкуването в удобна посока на решенията на Дисциплинарна комисия и насаждането на внушения в обществото, които не отговарят на реалностите. 

Подчертаваме още веднъж, че всяко решение на ДК към БФС се основава единствено и само на приетите нормативни документи", написаха от централата.

Шефът на ПФЛ скочи на БФС: Какво даде за Левски - ЦСКА, за да ги рекетира с глобите?!

БФС съдра кожите на ЦСКА и Левски: "Червените" плащат доста повече

Наследникът на Костадинов в БФС с решение на най-големия проблем: В Испания дават 120 млн. евро...

ЦСКА ще поиска среща със Съдийската комисия заради недадената дузпа срещу Левски

Гонзо затваря любимия ресторант на Боби Михайлов в базата на БФС в Бояна

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички