Левски скочи на БФС и Гонзо: Докога ще бъдем основен спонсор? Ще заведем дела


Левски скочи на БФС и Гонзо: Докога ще бъдем основен спонсор? Ще заведем дела
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

545 0

Ръководството на Левски изрази подкрепа към президента на Професионалната лига Атанас Караиванов, който скочи на БФС заради глобите към клубовете след Вечното дерби. 

феновете на Левски били отличници

На "Герена" са решили да заведат дела за "всички глоби за нецензурни скандирания, които ние считаме за неприемливи, незаконосъобразни и без аналог в световния спорт".

В Левски се надяват и останалите да се включат, за да се сложи край на порочната практика. 

Позицията на Левски

"Искрено сме възмутени от поредната порция безумия в българския футбол. Мачът с „ЦСКА-София“, който е с най-голям заряд и напрежение у нас, премина без нито един инцидент, което бе признато и от полицията. Адмирираме поведението и на двете публики. И на фона на това общата стойност на глобите от срещата е 16600 лева! След всички положени усилия от страна на клубове, организирани привърженици и полиция, вместо феновете да бъдат поощрени за европейското си поведение, клубовете отново са глобени солени. Докога ще бъдем ние основният спонсор на БФС?

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Дебело подчертаваме, че никъде в целия свят, от Африка до Азия и обратно, няма глоби за нецензурни скандирания с изключение на обиди на расистка основа. А „Левски“ и всички останали клубове у нас са удряни със солени глоби след всеки кръг заради скандирания срещу БФС. Скандирания, които по никакъв начин клубовете не могат да контролират. Докога ще продължава това?

Подкрепяме изцяло позицията на президента на Професионалната лига Атанас Караиванов, че на тази пошла практика трябва да се сложи край. Апропо, такива бяха и обещанията от новото ръководство на футболния съюз при встъпването им в длъжност, но до момента промяна няма.

„ПФК Левски“ заявява, че ще заведе дела за всички глоби за нецензурни скандирания, които ние считаме за неприемливи, незаконосъобразни и без аналог в световния спорт. Призоваваме и всички останали клубове да изкажат позиция и да спрем порочната практика да сме спонсор на футболната ни централа", написаха от Левски в социалните мрежи. 

Вижте какво страхотно предложение получи Цунами от Левски!

Легенда на Левски назова 2 причини защо шампионската титла е възможна цел

Станислав Генчев пожела Левски да вземе още двама защитници през зимата

Шефът на ПФЛ скочи на БФС: Какво даде за Левски - ЦСКА, за да ги рекетира с глобите?!

Любимец на Мъри и феновете: Мечтата ми е да се върна в Левски и да се пенсионирам там

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички