За "Диема Спорт" може да се плаща месец за месец


За "Диема Спорт" може да се плаща месец за месец
Снимка: Getty Images/Guliver

7196 2

Абонаментът на новия канал "Диема Спорт", който струва 3,96 лв., ще се подновява месец за месец. Това увериха всички сателитни и кабелни оператори, предлагащи вече телевизията в портфолиото си.

Сред най-големите играчи на пазара, които пуснаха HD канала, са "Близу", "Нет 1" и "Виваком". Все още се водят преговори между "Нова телевизия" и "Булсатком", чиито клиенти по неофициална информация надхвърлят милион души, пише "Преса".

Практиката да се плаща месец за месец означава, че зрителите няма да са задължени да вадят пари за канала през юни и юли, когато футболните първенства по традиция почиват.

Отсъствието на голяма част от българския и английския футбол в мрежата на "Булсатком" активизира конкурентите му. "Близу" гарантира 24-часово експресно включване на нови клиенти срещу такса от 29,90 лева, съобщиха от офиса на кабелния доставчик. Фирмата предлага и инсталиране срещу 9,90 лв., ако срокът за изпълнение на поръчката е три работни дни. Тя може да се направи и по телефона.

Сателитният доставчик "Виваком" също не изисква от новите си клиенти да посетят физически техен магазин и да заявят включване. Поръчката може да се даде по телефона, като срокът за изпълнението й е отново 24 часа.

Заради липсата на договор между "Нова тв" и част от операторите през уикенда четвъртфиналните мачове за Купата на България останаха на тъмно. Този петък стартира пролетният дял в "А" група, а по предварителни планове пет от шестте мача всеки кръг ще се излъчват по "Диема Спорт".

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички