Душан Керкез засипа с похвали Томаш и отправи категорично послание за Ботев Пд


Душан Керкез засипа с похвали Томаш и отправи категорично послание за Ботев Пд
Снимка: Lap.bg

37 0

Наставникът на Ботев Пловдив Душан Керкез бе доволен от успеха на ЦСКА в София, като бе категоричен, че няма никаква криза в "канарчетата".

„Много тежък мач. ЦСКА смени своя треньор и това му донесе енергия. Футболистите на ЦСКА дадоха повече от себе си, а за нас бе трудно да победим. С този отбор играхме на полуфиналите за Купата. Ние си чакахме шанса и знаем, че в противника имаше напрежения. Беше много труден и искам да честитя заслужената победа на моите футболисти, които запазиха концентрация по време на целия мач", заяви Душан Керкез пред "Диема Спорт" след мача.

"След отпадането от Европа, имаше леко разочарование в Ботев Пловдив. Изморихме се психически и сега паузата идва в точен момент, за да дам 3-4 дни почивка на играчите си.

За Александър Томаш . Пожелавам на Александър Томаш успех на ЦСКА, защото той е много добър треньор. Той ще направи ЦСКА по-добър. Томаш играеше по един начин в Локомотив Пловдив и Спартак Варна, а тук сега нямаше достатъчно време за работа с ЦСКА“, заяви Керкез.

"Няма криза в Ботев Пловдив! Не може да мислите, че Ботев Пловдив така лесно ще падне след отпадането от Европа“, завърши той.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички