Керкез сравни Ивелин Попов и Антъни Уджа с легендата Йосип Иличич


Керкез сравни Ивелин Попов и Антъни Уджа с легендата Йосип Иличич
Снимка: Lap.bg

4025 0

Наставникът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, сподели мнението си след много важната победа с 2:1 над Марибор в четвъртък вечер. "Канарите" спечелиха европейското си завръщане в Пловдив след 29 години чакане и вече мислят за реванша.

Керкез сподели мнението си

Специалистът направи любопитен коментар във връзка с участниците в първия гол в мача - Ивелин Попов и Антъни Уджа, които сравни с легендата на Словения Йосип Иличич. 

Керкез е щастлив от постигнатия успех, но очаква и реванша след седмица. От него ще зависи кой ще е съперник на Панатинайкос във втория предварителен кръг в Лига Европа. 

Мнението на Керкез

Това е Европа. Когато играеш такива двубои трябва да си внимателен, защото това са два мача. След гола сякаш блокирахме и бяхме стресирани.Съперникът има класни състезатели. 

След почивката се чувствахме по-свободни и крилата например чувстваха, че са свободни да действат. Никола Илиев ни помогна. Искам да благодаря на феновете. Радвам се, че ги зарадвахме, но нещата ще бъдат още по-трудни. Страхотен Марибор и страхотен треньор. Те имат силата да се борят с нас.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Не е лесно да играеш за Ботев и на тази атмосфера. След една грешка се връщаш трудно. Играхме срещу Илич, който беше на Европейско. Виждаме качествата му, но и ние имаме класни - Уджа, Попов. Радвам се, че показахме, че можем да бъдем единни. 

Работихме много за трансферите. Знаем, че новите ще трябва да се адаптират във времето. Има и промени в трансферите, така че стъпка и стъпка ще се получват нещата. 

Още преди мача казах, че Марибор е фаворит. Ние обаче се завръщаме постепенно в Европа. Трябва да се пазим от грешките”, обясни специалистът.

Още: Керкез каза коя е трудната за преглъщане истина преди Ботев Пловдив - Марибор в Лига Европа

Още: Официално: Ботев Пловдив обяви бъдещето на Душан Керкез

Архитектът на триумфа на Ботев Пловдив - за съдбата, Лудогорец и 12-тия играч!

Умерен Душан Керкез преди финала за Купата на България срещу Лудогорец: Нормално е да не сме фаворити

Керкез: Не знам дали говорим за късмет или за фантастичен Ханкич на вратата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички