Трансфер за 1 млн. между клубове в Първа лига: Първа мегасделка е спазарена за зимата


Трансфер за 1 млн. между клубове в Първа лига: Първа мегасделка е спазарена за зимата
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

40 0

Въпреки че съвсем наскоро приключи летният трансферен прозорец, вече има спазарена сделка за през зимата между два клуба от Първа лига. Преговорите между Ботев Пловдив и Хебър Пазарджик са на финалната права.

Ботев Пловдив с трансфер за 1 милион

Това съобщиха колегите от "Мач телеграф". Набил Макни е футболистът, за когото ще бъдат платени цели 500 000 евро (близо 1 милион лева). Така ще станем свидетели на рядко срещан скъп трансфер между два клуба в България.

Изданието допълва още, че от Ботев им споделили, че преди десетина дни са разпитвали за Макни, но желанието им било охладено от споменатата цена. Все пак след гола на Кобрата във вратата на Локомотив Пловдив за зрелищното 3:3 "канарчетата" размислили.

Очаква се преговорите между двата клуба да финишират до началото на зимния трансферен прозорец и в началото на януари французинът да премине в Ботев. Самият футболист е щастлив от възможността да премине при "канарчетата“, където заплатата му ще бъде доста по-солидна. Само преди часове пък Ботев Пловдив притисна Левски на върха в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички