Тъжният Душан Керкез недоумява: Какво да кажа след този резултат?


Тъжният Душан Керкез недоумява: Какво да кажа след този резултат?
Снимка: Lap.bg

1126 0

Наставникът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, сподели мнението си след тежката загуба на възпитаниците му от Панатинайкос с 0:4 в реванша от втория предварителен кръг в Лига Европа. 

Керкез сподели мнението си

Керкез коментира редица теми, като сред тях бяха контузиите на Антъни Уджа и Андрей Йорданов, както и предстоящите европейски сблъсъци с Жрински Мостар от Лига на конференциите

Коментарът на Керкез

"Тежка загуба. Може би това е реалистичен двубой, за да видим разликата. Не искаме да го приемем, защото след този резултат - какво да кажем. Победиха честно, защото бяха по-добри. 

Срещу такива отбори трябва да вкарваш всяка възможност. Това не беше нашата вечер. Видяхте контузията на Уджа и мисля, че е сериозна. Тази на Андрей не е толкова.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Горе главите. Заради тази атмосфера съчувствам на момчетата. Не знам как да го кажа, но искам много да благодаря на момчетата. Не им дадохме щастие, но това е животът.

Не е добре да измислиш всеки футболист. Имаме състав, но контузиите не са добро нещо. Дано Уджа и Йорданов скоро се завърнат.

Много бърз гол заради качеството. Направихме грешки, но това е нормално. Това убива психологията на футболистите. Голяма загуба - големи изводи. Знаехме, че сме аутсайдери. Надявахме ме се, че ще изиграем добър мач. Трябва да си вземем уроците, ако искаме да надграждаме като отбор. 

Не съм разочарован, а тъжен. Можеш да промениш системата, но след гол в петата минута - нещата се объркват. Много от футболистите не са играли на такова ниво.

Жрински игра в групите през миналия сезон. Няма да бъде лесно, познавам отбора, защото съм играл там. През последните 10 години израсна - това е най-добрият отбор там. В Европа е страхотно, но ако искаме пак да играем в Европа - трябва да бием и Крумовград", сподели специалистът. 

Още: Антъни Уджа с автогол и тежка контузия - Ботев Пловдив остава без него (ВИДЕО)

Панатинайкос респектиран от серията на Ботев (Пд) у дома в евротурнирите

Официално: Ботев Пловдив привлече младия талант Дамян Йорданов

В Гърция: Ботев (Пд) не е страшен, но има шанс да ти кажат "лека нощ", ако ги подцениш

"Не се плашим от Панатинайкос": Душан Керкез каза какво трябва да направи Ботев Пловдив

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички