35 са задържаните около ЦСКА - Левски, но сериозни инциденти е нямало


35 са задържаните около ЦСКА - Левски, но сериозни инциденти е нямало
Снимка: Levski.bg

1540 0

Без по-сериозни инциденти е минал двубоят между отборите на ЦСКА и Левски (3:1). Задържаните са общо 35 души, а провиненията им са носене на забранени предмети, маски, пиротехника, както и за притежание на наркотици, съобщиха от СДВР.

Колко са задържани и защо:

На изградените в района на стадиона контролно-пропускателни пунктове са задържани общо 32-ма души, от които 16 за носене на забранени вещи и предмети, 12 - носещи маски, и по двама - за пиротехника и за притежание на наркотични вещества. Други трима са засечени с дрога и отведени в ареста при проверки в града, преди началото на мача.

За радост, мачът е минал без сериозни инциденти по трибуните

Голямото "откритие"

При щателна инспекция на трибуните преди настаняване на публиката пък са били открити две самоделни пиратки с дистанционно управление, които изпратеният на място сапьорски екип е обезвредил. От СДВР изказаха благодарност към феновете, които спазиха уговорките и поетите ангажименти да не използват пиротехнически изделия по време на футболната среща.

При предходната среща между двата отбора бяха задържани 28 души - осем за притежание на наркотици, на шестима бе наложена забрана да посещават спортни мероприятия в период на една година и глоба от 1000 лв. Седем лица са малолетни извършители на противообществени прояви. Останалите преписки са докладвани на Софийски районен съд и се очакват решения. А ето какво направиха феновете на ЦСКА и Левски след дербито

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички